ERGOKORR TRADE d.o.o. nudi široki asortiman dekorativnih premaza za zaštitu drveta, ptastike, metala i mineralnih površina

EGROKORR – Optimalna pokrića u skladu sa prirodom

Brend EGROKORR obuhvata grupu proizvoda koja je namenjena zaštiti i dekoraciji podloga u sredinama koje karakterišu umerena do jaka hemijska agresivnost. Veliki broj proizvoda svojim karakteristikama omogućava zaštitu različitih tipova osnova i istovremeno predstavljaju generaciju proizvoda koji su ujedno i osnovni i završni dekorativni premaz (proizvodi 2 u 1). Upotreba organskih rastvarača u većini proizvoda je svedena na minimum.

U skladu sa zahtevima tržišta razvijeni su ekološki proizvodi na vodenoj bazi koji u potpunosti eliminišu upotrebu organskih rastarača, eliminišu operaciju pripreme podloge osnovnim premazom i na taj način predstaljaju ekonomski vrlo isplativo rešenje zaštite spoljašnjih i unutrašnjih površina.

Veliki izbor EGROKORR boja i efekata finalnih pokrića uz mogućnost izbora proizvoda koji su na vodenoj, alkidnoj, poliuretanskoj ili polivinilnoj osnovi nude estetska rešenja koja zadovoljavaju svačiji ukus, a svojom olakšanom primenom čine da Vaš rad bude pravo zadovoljstvo!

EGROKORR nudi veliki izbor boja i efekata finalnih pokrića uz mogućnosl izbora proizvoda koji su па vodenoj, alkidnoj, poliurelanskoj, polivinilnoj, poliestarskoj i drugim osnovama.