ERGOKORR TRADE d.o.o. nudi kompletan asortiman industrijskih premaza za zaštitu drveta i metala

EGROKORR proizvodi = maksimalna zaštita dobara

Metal i drvo su osnovni konstrukcioni materijali koji pod uticajem atmosferalija i mehaničkog uticaja podležu koroziji. Da bi se sprečio uticaj korozije, povećala estetska vrednost i produžio vek trajanja predmeta i alata od metala i drveta, neophodno je iste zaštititi odgovarajućim sistamom zaštite.

Proizvodni program obuhvata sredstva za pripremu i impregnaciju podloga, premaze koji se koriste kao međusloj i završne premaze. U zavisnosti od vrste podloge i željenog stepena zaštite od korozije u ponudi su raznovrsni sistemi zaštite i specijalni premazi koji mogu biti na alkidnoj, poliestarskoj, polivinilnoj, poliuretanskoj i vodenoj osnovi.

Ukoliko na optimalan način želite da zaštitite svoje građevinske ili poljoprivredne mašine, mostove, krovove, bazene, aluminijumske, drvene ili čelične konstrukcije, rezervoare, radijatore ili naponske dalekovode, nameštaj i ograde od metala ili drveta, ERGOKORR TRADE d.o.o. ima pravo rešenje za Vas!

Korozija je proces nenamemog trošenja konstrukcionih malenjala pod mehaničkim, hemijskim i biološkim delovanjem okolne sredine.