19. juna u hotelu CROWNE PLAZA, održana je regionalna manifestacija Biznis partner 2018. god koju organizuje kompanija Mass media International koja afirmiše one koju su uspešni u biznisu, koji su uporni i koji veruju.

Biznis partner je prestižno poslovno i javno priznanje koje se dodeljuje kompanijama, institucijama i medijskim kućama kao znak poslovne izuzetnosti, za iskazanu uspešnost etičnost i odgovornost a dodeljuje se najboljim regionalnim kompanijama iz okruženja koje su registrovane na teritoriji Republike Srbije.

Nagrada Biznis partner je upravo uspostavljena da promoviše i ukazuje na kompanije koje su izgradile poslovnu izvrsnost razvijajući inovacije i gradeći partnerstvo ne samo na regionalnom tržištu već i šire, u Evropi i svetu. Za veliku većinu kompanija i pojedinaca koji su zaslužili ovo prepoznatljivo priznanje, nagrada je poslužila kao potvrda prethodnih rezultata i uspeha, ali i motivacija za dalji napredak, osvajanje novih tržišta i uspostavljanje novih korporativnih standarda.

Ovogodišnji dobitnici prestižnog priznanja Biznis partner u više različitih kategorija su upravo kompanije i institucije iz Regiona koje se uspešno nose sa izazovima kreiranja novih znanja, razvoja i primene „smart“ tehnologija u prizvodnji i poslovanju. Nagrađene kompanije, institucije i medijske kuće predstavljaju svedočanstvo o poslovnom uspehu, partnerskom povezivanju na regionalnom nivou i dinamičnom razvoju, a prepoznate su od strane svojih poslovnih partnera po poslovnoj izvrsnosti, inovativnosti, etičnosti i odgovornosti.

Ove godine  je EGROKORR ZRT imao čast da bude proglašen za regionalnog partnera iz Republike Mađarske.

Predsednik kompanije Egry Csaba i  direktor predstavništva Marija Perović zahvaljuju se kompaniji Mass media International i svima ostalima koji su učestvovali u izboru uza ovo izuzetno priznanje.

[nggallery id=2 template=caption]